facebook

Голді Хоун зіграє в кіно після 15-річної перерви

Актриса зніметься в комедії разом з Емі Шумер.

152729
Актриса Голді Хоун планує повернутися в кіно після 15-річної перерви. Як повідомляє Collider, актриса зіграє одну з головних ролей в комедії про стосунки матері і дочки разом з Емі Шумер. Сценарій фільму написала Кеті Діпполд. Вона зізналася, що прообразом героїні Хоун стала її мати.

Картина розповість про матер і доньку, які відправляються в подорож Амазонкою і змушені добиратися до американського посольства через джунглі. Режисером фільму виступить Джонатан Левін. Картина вийде на екрани в 2017 році. Читайте також: Названа дата виходу фільму про Лару Крофт з Алісією Вікандер Голді Хоун не знімалася після виходу на екрани у 2002 році комедії “Сестри Бенгер”. У 1969-му вона удостоїлася премії “Оскар” за роль в “Квітці кактуса”.

Крім того, вона відома такими фільмами, як “За бортом”, “Пташка на дроті”, “Смерть їй до лиця”, “Шампунь” і “Рядовий Бенджамін”. Раніше повідомлялося про те, що Наомі Уоттс зіграє в новому сезоні серіалу “Твін Пікс”. Девід Лінч повернеться до ролі агента ФБР Говарда Коула, яку він грав у другому сезоні і повнометражному фільмі “Твін Пікс: Крізь вогонь”. У серіалі також знімуться Кайл Макклахлан (агент Купер), Лора Дерн, Дженніфер Джейсон Лі, Аманда Сейфрід і Том Сайзмор. Очікується також участь таких акторів оригінального складу, як Шеріл Лі, Шеріл Фенне і Мігель Феррер.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...