facebook

“Клоуни, які намагалися мене вбити…”: Кіборг Вербич зробив гучну заяву про напад. Чому військового намагалися усунути

Захисник Донецького аеропорту Дмитро Вербич заявив, що нападники хотіли не просто побити, а вбити його.

Про це чоловік розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Нагадаємо, що на Дмитра в центрі Києва накинулися троє хлопців і двоє дівчат, одягнених в маски. Злочинці вдарили Вербича ножем в спину і хотіли добити його молотком, але чоловікові вдалося вижити. “Кіборг” зізнався, що вважає цей напад не простим хуліганством, а замахом з політичних мотивів.”Атакували мене з політичних мотивів. Футболка з Героєм України Ісою Мунаевим, військові шорти, побачили бандерівця. Є інфа що керував пацанчик з Москви. Проросійські екстремісти, праві чи ліві – це реальний ворог. Тому будь-яка організація на території України, будь то рев дія або свідки Елтона Джона, яка сприяє російським відморозкам, є ворожим підпіллям ”

Вербич додав, що організатори цього нападу вибрали собі просто невдалу жертву.

“Клоуни, які намагалися мене вбити, явно головою не думають. Жертву вибрали погано, спрацювали мізерно. Будуть сидіти довго”, – резюмував Вербич.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дмитро заявив, що цей напад був вигідно тільки Москві. Адже, якби все вдалося, то розігрався б скандал і українці знову б розділилися на “правих” і “лівих”.

“Дестабілізація вигідна Москві. Тим більше, багато правих і лівих воювали поруч … на сході, а побратимство вище політичної метушні. Ми розберемося, як жити в нашій Українській державі без різанини”, – написав Вербич

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...