facebook

Потопають у смітті! У мережі з’явились моторошні кадри частини міста, яку цигани перетворили на гетто.

У мережі з’явилися страшні кадри справжнього циганського гетто в Болгарії. На відео опублікованому в соціальній мережі Фейсбук, показаний район міста Казанлик. На кадрах видно, що ця частина міста просто потопає в смітті, а будівлі майже розвалюються. Живуть тут в основному цигани. Раніше це був звичайний спальний район, забудований звичайними радянськими 9-ти поверхівками.

 

Але болгарська влада зважилася на невдалий експеримент ще в соціалістичні роки. Виявилося, що квартири в цьому районі безкоштовно видавали циганам.

“Перше, що робили цигани після вселення – влаштовували багаття з паркету на підлозі своїх новеньких квартир. Після того, як соціалістична влада в Болгарії впала, цигани першими приєдналися до нових правил гри. Вони виламали і спалили всі вікна на сходових клітках, здали ліфти і дроти на кольорові метали. ”

За словами жителів, кількість циган в Болгарії досить велика, але частіше за все вони живуть самотньо далеко від міст. Але саме в Казанлику все по іншому. Вони так і залишилися жити в виданих їм 9-ти поверхівках, при цьому просто використовуючи простір між будинками під школи, дитячі сади і магазини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Через те, що вони не оплачують комунальні послуги страждає все місто, так як світло дають по годинах через величезні борги. Але відключити місцева влада циганам електрику не може, вже кілька разів починалися скандали через “претісненій нечисленного народу”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...