facebook

ДЖАМАЛА УВІЙШЛА В ТОП-3 ПОТЕНЦІЙНИХ ПЕРЕМОЖЦІВ ЄВРОБАЧЕННЯ (ВІДЕО)

____6831_735x418

До першого півфіналу Євробачення залишається вже менше тижня. Джамала вже встигла провести першу репетицію, якою серйозно підняла свій рейтинг.

Після репетиції Джамали у Стокогольмі ставки букмекерів різко пішли вгору. Якщо до цього у списку потенційних переможців Джамала була на 10-му місці, то тепер перескочила відразу на третє. У списку букмекерів співачка поки поступається лише Росії, Франції та Австралії.

Виступ обіцяє бути вражаючим – сценічні ефекти, беквокалісти і навіть 3D-графіка. Починатиметься номер у темних тонах. В кінці ж на сцені з’явиться проекція дерев, які за задумом символізуватимуть оновлення та відродження. Перед виходом на сцену Джамала добряче хвилювалася.

Втім вже після репетиції співачка залишилась в захваті від дизайну сцени. Тепло про виступ Джамали відгукнулися й очевидці. Щасливці, яким вдалося побачити все на власні очі, назвали виступ емоційним та чуттєвим. А в декого він навіть викликав сльози та мурашки на шкірі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, виступатиме українка 12 травня у другому півфіналі під номером 15. Джамала виконає композицію під назвою 1944. Пісня розповідає історії її сім’ї, яку в роки сталінських репресій депортували з рідного Криму.

Джерело – http://intvua.com/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...