facebook

Зв’язували дітей і знущалися: Батьки прийшли в жах від того, що відбувається в дитячому саду

У Вінницькій області спалахнув скандал через жорстоке поводження з дітьми.

Батьки влаштували провадження дитячому садку “Теремок” в Козятині, де за словами людей творився справжній “ад”. Методи виховання малюків опинилися і справді жорстокими, а репутація декількох співробітників під величезним питанням. Один з батьків заявив, що одна з жінок змушує дітей прибирати садок, якщо вони не можуть заснути в тиху годину, а іноді зв’язує і силою змушує лежати в ліжку.

«Тут всі бояться за своїх дітей. Ну, людина дійсно неадекватна, лежала в психіатричній лікарні», – стверджує батько Максим Савро.

Інші батьки розповіли, що жінка вдавалася і до більш неадекватних методів виховання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Їй мазали язик в садочку, коли вона плакала. Йодом”, – стверджує мама Наталя Дамаскіна.

У місцевому управлінні освіти, куди звернулися батьки, вирішили провести власне розслідування і з’ясували, що виховательку вже звільняли з цього садка за кілька інцидентів. За словами співробітника садка, жінка прогулювала роботу і не виконувала своїх обов’язків. Але своє звільнення, вихователька вирішила оскаржити в суді і виграла справу.

Зараз жінку тимчасово відсторонили від роботи, але залучити її до відповідальності буде складно, так як розповіді дітей не є доказом у суді, а зафіксований факт знущань не був.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...