facebook

“Ну що, пан поки президент, доведеться відповісти!”: Проти Порошенко відкрито розслідування. Саакашвілі дав про себе знати

Солом’янський районний суд Києва виніс рішення зобов’язати НАБУ провести розслідування правомірності дій щодо Михайла Саакашвілі.

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, Віталій Купрій опублікував документ з рішенням суду і додав, що саме він подав заяву. За словами політика, спочатку він звертався в бюро, але там відмовилися відкривати кримінальну справу.

«Звичайно, підконтрольне корпорації «Рошен» НАБУ відмовилося навіть реєструвати мою заяву, тому я був змушений в судовому порядку шукати справедливість і переміг! Ну що, пан поки президент, і за це доведеться колись відповісти! », – підкреслив нардеп.

Після цього політик звернувся до суду, де і отримав переможне рішення. За словами Купрія, почав свою діяльність він на прохання самого Саакашвілі. Тепер же відкрити кримінальну справу співробітники НАБУ повинні в обов’язковому порядку. Надавати правову оцінку будуть всім діям, які були вчинені проти скандального чиновника: “Позбавлення громадянства, недопуск в Україну, фабрикація кримінальних справ, видворення за межі держави”.

Віталій додає, що списки може поповнюватися з кожним днем, наприклад, днями СБУ провела обшуки у прихильників Саакашвілі, за словами самих потерпілих, при цьому сильно їх залякуючи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...