facebook

“Знайшли більше 30 літрів опію”: Правоохоронці вилучили наркотиків на суму у понад 2 млн гривень

Запорізькі поліцейські вилучили у жителя Бердянська екстракційного опію на 2,4 мільйона гривень.

Як повідомили в прес-службі Нацполіціі, наркотики були виявлені в ході обшуку за місцем проживання раніше судимого чоловіка, 1974 року народження. Всього копи знайшли більше 30 літрів опію

Крім того, на момент обшуку в квартирі перебували дві раніше судимі місцеві мешканки, 1975 і 1987 років народження, яким господар надав приміщення для виготовлення та вживання наркотичних засобів. Вилучену речовину направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками статті “незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту” і “організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів” Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше в Голосіївському районі оперативні працівники помітили чоловіка, який підозріло поводився. Коли правоохоронці наблизилися до незнайомця, він почав тікати, але його відразу наздогнали і затримали. Під час поверхневого огляду у чоловіка вилучили пакет з коноплею і амфетаміном. При цьому частина речовини була розфасована в маленькі пакетики.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці встановили його особу. Ним виявився 34-річний місцевий житель, у якого раніше не було проблем із законом. За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 309 (“Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту”) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...