facebook

“Бабуся, покажи обличчя…”: В Україні викрили жінку, яка прикидалася жебрачкою

У Харкові шахрайка під виглядом жінки похилого віку випрошувала гроші у перехожих.

На своїй сторінці в соціальній мережі блогер Кирило Яковлєв опублікував скандальне відео. За словами хлопця, його увагу привернула бабуся, яка кілька днів поспіль з’являлася на одному і тому ж місці і випрошувала гроші у перехожих. Підійшовши до жінки і запитавши, чи не потрібна їй допомога він почув голос, який не відповідає 70-ти річній. Після цього хлопець попросив “бабусю” показати обличчя, на що та бурхливо відреагувала почавши ображати блогера.

Хлопець спробував зняти з неї хустку, і під невигадливим головним убором виявилося обличчя 30-ти річної жінки. На питання про те, чому вона обдурює людей, жінка заявила, що вона з Одеси, в якій “війна”, додала, що у неї епілепсія, а потім просто плюнула в блогера. Після цього курйозу дамочка дуже швидко прихопивши свої атрибути і сумку з грошима втекла з місця пригоди. За словами хлопця ніяких тілесних каліцтв жінці нанесено не було.

У коментарях українці заявили про те, що часто бачили цього персонажа на вулицях Харкова, навіть не здогадуючись про те, що вона шахрайка.

https://www.facebook.com/KyryloYakovlev/videos/994339260716316/

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...