facebook

Трампу варто змінити сприйняття Росії, – Волкер

Новопризначений держсекретар США Майк Помпео, який до цього займав пост директора ЦРУ, з перших днів на посаді окреслив жорсткий курс щодо Росії. Всього через кілька годин після своєї присяги він виступив у НАТО в Брюсселі, заявивши, що альянс як ніколи важливий перед лицем загрози з боку РФ.

У коментарі для телеканалу Fox News спеціальний представник США в Україні Курт Волкер поділився думками щодо призначення Помпео та пояснив, як надалі варто діяти главі Білого дому Дональду Трампу у питанні американо-російських відносин.

“По-моєму, йому (Трампу – “24”) потрібно змінити сприйняття Росії. Адже це факт, що Трамп від початку діяв жорсткіше щодо РФ. Нам необхідно відокремлювати внутрішні справи, коли люди говорять про Росію, про розслідування й таке інше, від того, що відбувається на міжнародному рівні. Ми спостерігали розширення і посилення санкцій, зняття ембарго на поставки зброї в Україну, а також потужнішу відсіч у Сирії та критику Кремля за його агресивні дії. По-моєму, все це вже відбувається. І, думаю, дуже важливо, що держсекретар Помпео свій перший візит здійснив до НАТО, оскільки дуже важливо згуртувати наш альянс, згуртувати Захід, оскільки ми нині маємо справу з дуже напористою Росією”, – висловився Волкер.

Нагадаємо, 27 квітня після міністерського засідання Північноатлантичного Альянсу у Брюсселі державний секретар США Майкл Помпео наголосив, що його країна очікує від України подальших зусиль на шляху до членства в НАТО.

Теги: Новини політики Новини Росії Курт Волкер Майк Помпео Новини США

https://24tv.ua/mizhnarodni_novini_tag1121

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...