facebook

На все нас*ати: нова заява Макаревича про РФ

Відомий російський музикант, лідер рок-групи «Машина часу» Андрій Макаревич поділився думкою, чому ж в Росії приймають сумнівні закони. На думку артиста, на д росіянами ставлять «експерименти по забороні».

«А знаєте, чому вони зійшли з розуму? Звідки вся ця кора дуба, глід, марганцовочка? День у день вони ставили над нами експерименти по забороні – і це не викликало ніякої реакції. Були штуки і веселіше Телеграма-інстаграма – закон Діми Яковлєва, наприклад. І що? Три гнилих інтелігента спробували щось вякнути», – написав Макаревич.

Музикант зазначив, що це породило повну вседозволеність влади.

«І все. І у них зірвало дах від повної вседозволеності. Тому що громадянам в цілому на все наср*ти. Завтра придумають закон щоб через одного самим в печі стрибати – побіжимо дрова збирати», – зазначив він.

У коментарях до свого посту Макаревич також поспішив запевнити, що нікого не закликає до бунту, а просто називає факти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Завтра оголосять, що Макаревич закликає до бунту – як вони це люблять робити. Я ні до чого не закликаю. Просто констатую факт», – прокоментував він.

Люди в соціальних мережах підтримали слова артиста. Відзначали вони і «рабську» філософію, і один з останніх законів про сухі гілки не забули.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...