facebook

На Київщині затримано поліцейські за збут наркотиків

У Київській області затримані троє поліцейських, які збували амфетамін та вимагали у клієнтів хабаря.

Прокуратурою Київської області викрито троє співробітників Васильківського відділу поліції, які організували незаконну схему збуту психотропної речовини амфетамін, а потім за непритягнення осіб до кримінальної відповідальності вимагали у них хабарі.

Як сьогодні повідомила прес-служба прокуратури Київської області, за підозрою у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу україни, затримано двох оперуповноважених і поліцейський Васильківського відділу поліції ГУ Нацполіції у Київській області.

“У ході досудового розслідування встановлено, що зазначені співробітники поліції збували громадянам психотропну речовину амфетамін, а потім вимагали у цих же осіб неправомірну вигоду для непритягнення до кримінальної відповідальності”, – йдеться в повідомленні.

Так, 24 квітня співробітники поліції з застосуванням фізичної сили вимагали у особи, якій збули психотропну речовину, 20,5 тис. грн хабаря.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманим особам у вигляді утримання під вартою.

Співробітникам поліції загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Поліція провела облаву в київському нічному клубі і видала затриманим повістки.

У Києві поліцейські затримали групу осіб, які на проплаченій акції мали вдавати учасників АТО.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...