facebook

Водія, який познущaвся над матір’ю загuблого АТОшника, повезли на кладoвище

Водієві маршрутки з Кропивницького, який образив матір загuблого учасника АТО Ігіта Гаспаряна, довелося поїхати на могuлу військового і віддати свою виручку за день як моральну компенсацію.

Про це пише “Перша електронна газета“.

Після того, як інформація про інцидент поширилася, група демобілізованих і діючих учасників АТО вирушила на автобазу перевізника КТ “Автолегіон Варванський Ю.В.”, який обслуговує маршрут №134.

На території підприємства атовці зустрілися із “жартівником”, який назвався ім’ям Андрій, і директором фірми Тетяною Глібенко.

Водій підтвердив версію про невдалий жарт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Жінка зайшла в маршрутку на вулиці Комарова. Салон був переповнений, тому вона стояла на сходинках. Жінка показала мені посвідчення, тримала його в руках до світлофора на податковій. Коли ми зупинилися на червоне світло, я взяв посвідчення, відкрив, подивився і збирався вже віддати, але вона почала говорити: “Де моє посвідчення, віддайте його”. На що я жартома відповів: “Я викинув його у вікно”, – розповів водій маршрутки.

Він запевнив, що відразу віддав документ жінці.

Вислухавши розповідь винуватця інциденту, учасники АТО висунули свої вимоги директору “Автолегіона” і водієві- “жартівнику”. Військові наполягли на тому, що водій повинен вибачитися перед матір’ю загuблого воїна, компенсувати їй моральну шкоду – віддати денну виручку з маршруту.

Зрештою водій-“жартівник” ще раз вибачився. Запевнив, що він вибачиться перед матір’ю і передав їй через радника міського голови грошову компенсацію за моральну шкоду. Далі група повезла водія в село Червонопілля Бобринецького району, де поховaний Ігіт Гаспарян.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...