facebook

“Вколола бoтoкс з добавками “Русскій мір”: Герман обурила українців заявою про УПЦ (відео)

Екс-радниця біглого президента України Віктора Януковича Ганна Герман обурилася рішенням влади створити в країні єдину церкву.

В ефірі телеканалу News One екс-регіоналка заявила, що дана ініціатива є виключно політичним моментом, пише “Обозреватель”

“Коли я чую, що ставлять в один ряд автокефалію, безвіз, вступ України в НАТО, то у мене немає коментарів. Це речі непорівнянні”, – сказала Герман.

“Якщо ми хочемо інтегруватися в Європу, то повинні європейські цінності теж берегти. А в Європі церква і держава не залежать один від одного”, – заявила вона.

На слова Герман відреагував політолог Олексій Голобуцький, який звернув увагу на зовнішній вигляд жінки. “Ще одна богомольна проти автокефалії. Їм там у ФСБ, напевно, колять бoтoкс з добавками “Русскій мір” і “Скpіпи” – написав він у Facebook.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Користувачі мережі також були обурені заявою Герман на тему релігії. “Не звертайте уваги, вона просто дyрна”, “Раритет у всіх сенсах, навіщо взагалі реагувати на неї?” “Та ти що! Путіну розкажи про це”, “Вона погано вчила історію, тому несе нісенітницю”, “Нехай краще помовчить”, – пишуть коментатори.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...