facebook

Почалося захоплення Києва: банди циган знахабніли, скоро будуть “атаки”, нові жахливі кадри

В мережі бурхливо зустріли новину про спалення табору ромів у Києві на Лисій горі. Багато хто згоден з такими діями, бо не бачить порятунку від засилля ромів. Українці побоюються, що роми будуть захоплювати все нові території.

 

 

«Це бидло, треба виховувати якраз такими методами, а може ще радикальнішими.», «Роми, роми, да це ж циганьйо смердюче, я колись, дав хліба й нагодував одного в електричці,то він мене сука зарізати хотів, не вдалося», «Їх не перевиховати. Такий менталітет. Скільки не давай,скільки не проси – все рівно гадять.. Впевнився особисто в цьому. Тут мала б держава щось робити. Як варіант – гетто,дати роботу. Чому ми маємо їх кормити і терпіти? В нас і без них проблем хватає. Ну хочуть жити по своїх законах і чхали вони на нас!! Україну погубить її доброта!», «Попрошайки, крадії, злодії, карманники – якщо поліція їх кришує та отримує відкати то залишаються тільки таки методи», – йдеться в коментарях.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому в мережі звертають увагу на ще одну проблему – «окупацію» ромами центрального залізничного вокзалу у столиці.

«А хто прожене їх із ж/д вокзала і увесь непотріб який там зібрався. Люди скоро ждатимуть поїзди на вулиці. Гниючі ходуни, попрошайки, організовані банди ворів – це все людське сміття сконцентрувалось на київському вокзалі», – пишуть у мережі.

Повідомляється, що цигани без жетонів і карт пробігають через турнікети на станції метро «Вокзальна», проте працівники метрополітену не звертають на це уваги. З собою вони проносять купу сумок і навіть тримають на руках дітей. Дівчина цікавиться, як можна вплинути на цей кошмар, якщо це не турбує навіть співробітників столичної підземки.

Також попереджають про банду циган, які «працюють» в громадському транспорті на «Караваєвих дачах». Вони чекають наповнених людьми маршруток і тролейбусів і втискуються в них.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...