facebook

Нові деталі у справі Савченко

Сестра і прес-секретар нардепа розповіли, як йдуть справи у підозрюваної.

Правоохоронці продовжили до півроку розслідування справи відносно народного депутата надії Савченко.

Про це повідомила її сестра Віра Савченко, а прес-секретар політика Проторченко Тетяна підтвердила її слова.

“Слідство продовжили до шести місяців, хоча Генпрокурор стверджував, що доказова база бездоганна і через кілька місяців справа буде в суді”, – сказала помічниця нардепа і додала, що її не пускають до Савченко навіть не зважаючи на подану заяву.

Як розповіла сестра нардепа, після того, як Савченко пройшла поліграф, результатів тестів не отримала ні сама політик, ні її захист або помічники.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ні їй (Надії Савченко – ред.), ні мені, ні адвокатам не надали результат. Крім того, як нам повідомили, – процедура ще буде продовжуватися”, – додала Віра Савченко.

Як повідомлялося, 19 квітня Надія Савченко пройшла експертизу на осудність у Київському міському центрі судово-психіатричної експертизи. За словами її захисників, судмедексперти не давали письмового висновку, але адвокат упевнений, що все пройшло добре.

Нагадаємо, 18 квітня відбулося судове засідання, в результаті якого суд не дозволив прокуратурі силою відбирати у Савченка біологічні зразки. Під час засідання Савченко заявила, що буде розцінювати примусовий відбір у неї біологічних зразків як застосування тортур.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...