facebook

На Закарпатті нещадний суд Лінча: життя 9-класника висить на волосині

Заворушення в Тячівському районі Закарпаття почалися після винесення вироку суду по справі про вбивство.

За відповідного рішення суду був відпущений під домашній арешт чотирнадцятирічний житель Тячівського району Закарпаття. Його підозрюють у вбивстві однокласника з допомогою ножа. Але місцеві жителі з судовим рішенням категорично не згодні.

Про це повідомляє видання “Українська правда”, посилаючись на мукачівську пресу.

Версія слідства така. 14 березня 2018 року хлопець у себе вдома в селі Нижня Апша наніс численні ножові поранення дев’ятикласнику, і той помер. Спочатку підозрюваного взяли під варту, а три тижні тому суд відпустив його під домашній арешт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цього близько півтисячі селян вийшли на трасу міжнародного значення “Мукачево – Рогатин” і блокували її протягом восьми годин, до пізнього вечора 18 квітня.

Вони обурені тим фактом, що головний підозрюваний не виконує рішення суду, а продовжує вільно гуляти по селу і відвідувати школу. Також місцеві жителі стверджують, що у цього підозрюваного був спільник, якого поліція не змогла або не захотіла затримувати.

Заворушення в Нижній Апше – відео:

Сталися заворушення зібрали на місце події все керівництво поліції Закарпаття на чолі з її керівником Романом Стефанишиним. Правоохоронці забрали головного підозрюваного в ділянку, оскільки розлючені люди були готові здійснити самосуд.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...