facebook

Парубій роз’яснив ситуацію із дочасними виборами в Україні

Голова Верховної Ради Андрій Парубій переконує, що дочасних виборів не буде, оскільки це спосіб дестабілізації та, найголовніше, введення у параліч країни на довший період. За його словами, такої ж позиції дотримується й президент Петро Порошенко.

Таку заяву спікер українського парламенту зробив у ефірі телеканалу “1+1”.

“Дочасних виборів не буде. Попереду буде робота. Системна, непроста. Будуть рішення, які є потрібними сьогодні для суспільства, які є потрібними сьогодні для української безпеки і оборони”, – наголосив очільник ВР.

За словами Парубія, оскільки нинішній парламент є “парламентом воюючої країни”, то “параліч” системи влади та роботи ВР є “однією з найгірших послуг, яка може бути зробленою для української обороноздатності на цьому етапі”.

Водночас він запевнив, що позиція президента щодо цього питання є ідентичною до його – “дочасні вибори – це спосіб дестабілізації та, найголовніше, введення в параліч країни на довший період”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як зауважив спікер Ради, розмови про дочасні вибори є вигідними зовнішньому агресору.

“Також є сили, які хотіли би і в Україні дочасних виборів, які хотіли би скористатися тим питанням для своїх вузьких політичних партійних інтересів. Але Їм не вдасться поставити свій особистий інтерес вище інтересів держави. Їхні інтриги та їхні намагання розбалансувати країну не будуть мати жодного успіху”, – підсумував Парубій.

До слова, нещодавно про участь у наступних парламентських виборах заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...