facebook

Польські митники затримали українця із 27 кг марихуани

Партію марихуани вагою 27 кг і вартістю 800 тис. злотих (майже 5 млн грн), яка була захована у підлозі автомобіля виявили польські митники у підлозі автомобіля, яким подорожував громадянин України. Про це інформує Митниця у Перемишлі.

1397439

У міжнародному пункті пропуску «Медика» 47-річний громадянин України обрав для перетину кордону «червону смугу», але митникам повідомив, що не має жодних товарів для декларування. Митники провели огляд автомобіля наркотестом і виявили сховок із наркотичною речовиною. Дослідження у лабораторії Митниці в Перемишлі підтвердили, що знайдена речовина – це марихуана.

«Під час первинного огляду на смузі митники виявили дві упаковки, які містили висушені рослини. Подальший огляд автомобіля відбувався в кімнаті поглибленого огляду. Там у підлозі автомобіля знайшли чергові пакети із висушеними рослинами. Разом у автомобілі було заховано 27 кг сушених рослин», – повідомила Івона Жезнічей із Митниці у Перемишлі. Митники відмовились повідомити про те, у якому напрямку їхав українець – з Польщі в Україну, чи навпаки.

Справу передали Центральному слідчому бюро поліції. За спробу перевезти через кордон таку кількість наркотиків громадянину України загрожує позбавлення волі на термін до трьох років. За поданням Окружної прокуратури у Перемишлі районний суд арештував українця на три місяці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...