facebook

Яким батьком буде твій обранець?

При виборі партнера для сімейного життя іноді є сенс подумати не тільки про матеріальний добробут, але й про характер майбутнього чоловіка.

1. Як хлопчина: вашій дитині буде з ким пограти

Інфантильний чоловік – не рідкість у наш час. Зазвичай вони не замислюються про майбутнє, не досягають високих посад, вони люблять спорт, посиденьки біля багаття і випити пиво біля телевізора. Вони обожнюють різноманітні розіграші, наприклад, жартома лякати людей, тобто, поводяться як дитина. Вони наївні і довірливі, з ними легше впоратися, ніж з упевненим в собі типом.

Дітей такі чоловіки люблять і мріють їх завести, якщо у них є друга половинка. Як батьки вони зазвичай ненадійні. Це не означає, що вони можуть кинути свою дитину. Просто вони не думають про майбутнє в силу особливостей свого характеру, а, значить, не завжди можуть забезпечити дитину. Але вони дуже люблять гратися з дітьми, і вашу дитину можна буде завжди залишити з її батьком.

2. Педант: освіта – перш за все

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Педантична людина дріб’язкова, уважна до деталей і дотримання формальностей. Швидше за все, такий тип заганяє дитину зі шкільних уроків, проте всі ці знання – лише формальність. Педант не прагне до постійного розвитку, йому важливо мати “корочку”, і така ж ситуація чекає на дитину. Однак ви можете бути впевнені, що ваша дитина отримає освіту.

Сухість педанта аж ніяк не сприяє живому дружньому спілкуванню між дитиною і батьком. І навіть якщо за зовнішньою суворістю чоловіка ховається добре серце, він це не проявить. Більшу частину уваги дитині доведеться приділяти матері. Особливо це стосується спілкування і загального розвитку. Зате педант цілком здатний поговорити на “чоловічі” теми.

3. Бізнесмен: “Потрібен новий одяг? Ось, візьми гроші, а я зайнятий!”

Чоловік-бізнесмен майже гарантовано буде відсутній вдома 10 годин в добу. Він постійно у справах, він – глава сімейства і повинен заробляти гроші. Він швидше найме дитині няню, ніж сам виділить їй кілька годин. Звичайно, він звертає увагу на дитину, але вважає за краще відбутися грошима.

А вихованням, на його думку, повинна займатися жінка. Нехай не дружина, але хоча б наймана сила. Зате все змінюється, коли дитина виростає, особливо якщо це син. Тут уже батько на розгубиться: швидше за все, він буде намагатися зробити з нього свою копію – такого ж упевненого в собі ділового чоловіка, справжнього “годувальника”. І будьте впевнені: всього, що повинен знати і вміти чоловік, він навчить.

4. “Ботанік”: “А тепер, синку, почитаємо Канта”

Ця людина по суті своїй – справжній учений, він дійсно розумний, розумний математично. Він читає філософію Канта, занурений у сюрреалізм Кафки, він постійно щось вираховує. Причому творить він не заради слави чи грошей, а просто тому, що це йому подобається.

Свою дитину він буде, швидше за все, використовувати для “дослідів”, частіше психологічних, він може бути дуже захоплений його освітою, але аж ніяк не шкільною, а розробленою ним самим. Він буде годинами детально описувати всі способи обчислення інтеграла, якісно покращувати функції звичайного телефонного апарату, з його допомогою зможе замінити ще й будильник, і кавоварку… Ваша дитина буде напхана знаннями, які явно підуть їй на користь.

5. Романтик: справжня турбота

Він ніжний, мрійливий, завжди витає в хмарах. Він ніколи не підвищує голосу, вранці готує вам сніданок, а вечорами водить у кіно і завжди гріє вас холодними зимовими вечорами. Миліше вас у нього нікого немає, він здатний не бачитися з друзями роками, аби бути з вами.

Це практично ідеальний батько.

Про дитину він буде дбати так, що вам не буде до чого прискіпатися. Він буде міняти йому підгузки, потім стане водити на прогулянку, пізніше – грати в футбол незалежно від того, любить він спорт чи ні. Він буде ніжний з дитиною не менше, ніж з вами. Він ніколи не підвищить на неї голос і навряд чи стане сварити, не кажучи вже про рукоприкладство.

6. Самозакоханий егоїст: йому завжди ніколи

Такий буде у першу чергу зайнятий своїми інтересами, дитині в його житті просто немає місця. Прищиками над верхньою губою він буде стурбований більше, ніж хворою свинкою дитиною.

У нього завжди є якісь плани, але дитина в них не входить. Або він зустрічається з друзями, або йде в клуб, або зайнятий своєю машиною. Відмовки знаходяться легко. Якщо ж буде ситуація, при якій перебування з дитиною не уникнути, він просто не знатиме, як поводитися.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...