facebook

8-річний хлопчик, від якого півроку тому потерпала одна зі шкіл у Києві, перейшов в іншу, і там історія повторилася

Батьки вже кілька днів не пускають до школи своїх дітей через забіякуватого однокласника.

8-річний хлопчик, від якого півроку тому потерпала одна зі шкіл у Києві, перейшов в іншу, і там історія повторилася.

Вже кілька днів його нові однокласники, діти з поганим зором, не ходять на уроки. Кажуть, що Артур їх б’є і показують шрами. За їхніми словами, дістається навіть вчительці.

“Він штовхається, забирає речі. Він покликав мою дитину до вікна і штовхнув його на вазон, який стояв на підвіконні”, – розповіла мама одного з хлопчиків Марина.

Для дітей, які погано бачать, у школі організували спецклас. Саме туди і потрапив 8-річний Артур, якого ще взимку боялася ціла школа в сусідньому мікрорайоні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тоді психологи припускали, що Артур може так поводитися, бо терпить насилля вдома. Мама Артура померла. Хлопця виховують тато та бабуся. Поведінку дитини вони вважають нормою.

Після торішнього скандалу хлопця у тата забрали і відправили в реабілітаційний центр. Але за деякий час Артура повернули до тата. Той відвів сина у нову школу, де все повторилося.

Батьки вимагають встановити в класі камери відеоспостереження і дати ще одного вчителя, щоб контролював Артура. Але адміністрація школи та навіть управління освіти – не на їхньому боці.

Директор відмовляє, бо вільних вчителів в неї нема, а батько хлопця не дає дозвіл на зйомку сина.

“Школа, адміністрація, батьки, наші діти просто заручники однієї людини. Через те, що є прогалини в законодавстві”, – нарікає мати учениці Ольга Харченко.

У п’ятницю, 13 квітня, до клас, де навчається Артур все ж таки прийшов один учень – Назар. З активним однокласником він провів три уроки і вийшов зі школи з подряпаним лобом. Каже, що Артур кинув в нього якийсь предмет.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...