facebook

Інвестиція в молодість

Якщо ви шукали справжню та дієву альтернативу уколам краси, то могли дізнатися, що таке фейсфітнес. Це не лише певнийкомплекс вправ для обличчя та зони дeкoльте, але й ціла філософія життя!

За оборотами індустрія краси посідає четверте місце у світі. Цей ринок постійно змінюється, диктуючи свої стандарти. Зараз еталоном вважаються високі скули, пухлі губи, охайний носик тощо. У жінок спрацьовує: якщо я – не еталон, мене не оберуть! У перегонах за красою та молодістю жінки часом ладні йти на все. Кожна обирає свої засоби, і ми не маємо на меті в чомусь переконувати. Але стає прикро, коли 18-20-річні дівчата вже планують «сісти на голку».

Iн’єкції – задоволення не з дешевих. До того ж, вони лише тимчасово покращують естетику обличчя, а отже їх потрібно робити знову і знову. Часто вони призводять до змін і уповільнення природніх функцій організму, що стосуються краси, а іноді – до побічних дій. На жаль, вони нездатні відновити внутрішні системи, а лише маскують зовнішні дефекти. Наш організм до певного віку має свої ресурси. Якщо не вдаватися до ін’єкцій, ці ресурси можливо не лише зберігати, а й примножувати.

Фейсфітнес привчає контролювати свої мімічні звички та поставу і взагалі красиво “подавати себе”. Окрім того, правильно доглядати за шкірою та правильно підбирати засоби догляду. Ті, хто практикує фейсфітнес, починають займатися спортом, раціонально харчуватися, правильно пити воду та вживати вітаміни, на виконання вправ достатньо виділити 10 хвилин на день!

Існують вправи, які виконуються перед дзеркалом, а також «вправи-невидимки», які можна робити у громадському транспорті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Результати занять, за умови правильного та регулярного виконання, помітні одразу, а особливо – через три місяці. Зникають синці під очима, меншають зморшки, підтягується обличчя. Один, навіть найдорожчий крем не дасть нічого, на відміну від фейсфітнесу, особливо, якщо він стане для вас способом життя та мислення.

Було б ідеально, коли б кожна мама прищеплювала своїм донькам культуру фейсфітнесу!

Тоді би він стояв на варті краси з юнацтва. До речі, фейсфітнесом займаються не лише жінки, але й чоловіки! Інвестуйте у свою молодість та красу своїх близьких вже сьогодні. Довіряйте професіоналам, вірте у власні сили та ставайте красивішими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...