facebook

Нова інформація про владу приголомшила українців

Дипломні скандали, в яких фігурують можновладці, сколихнули Україну. Зокрема, прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана запідозрили в можливій підробці диплома. Печерський суд Києва зобов’язав Міжрегіональну академію управління персоналом надати слідчим доступ до Студентської справи Володимира Гройсмана.

При цьому диплом про вищу освіту Гройсман нібито отримав всього за два роки.

А його соратник міністр соціальної політики України Андрій Рева, який також вчився в цій Академії, взагалі здобув вищу юридичну освіту рівно за один рік.

Крім того, під удар потрапила і освіта виконуючої обов’язки міністра охорони здоров’я Уляни Супрун. Про це говорять її колишні колеги.

Така ситуація обурює українцв. «Як вчилися (обманюючи). Так і працюють зараз!!! Аферист за своєю природою – їм і залишиться!!!», «Як же вони пройшли спецперевірки, де були очі контролюючих органів? Закінчиться все потихеньку, все залишаться на своїх місцях. Тепер зрозуміло звідки у Реви такий інтелект», «Обидва стаханівці! Вони “вчилися” у вузах за всіх і швидко стали “передовиками” навчання! От так!», «Від таких проффессорів народ України, – стогне, з такими реформами», «І ці люди управляють економікою!», – йдеться в коментарях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...