facebook

“Сестра була, дійсно, одним з посередників …”: Молодшу Савченко звинуватили у співучасті в плануванні теракту

У студії телеканалу 24, відомий експерт-кримінолог Ганна Маляр розповіла свої думки про теракт, який планувала Савченко, передає Корупція.Інфо

Не дивлячись на те, що Маляр, ще під час російського полону Савченко вмовляла льотчицю відмовитися від голодувань, зараз вона впевнена, що жінка була здатна призвести теракт, причому робила це з усією відповідальністю. Крім цього Анна заявила, що молодша сестра віра ймовірно була її співучасником, так як в різних поїздках Віра часто супроводжувала Надію.

“Я писала свої аналітичні висновки після голосування ВР щодо притягнення Надії до кримінальної відповідальності. І я спитала наших правоохоронців, чи відреагували вони на те, як на відеозаписах Надія відповідає на одне питання. Якщо вона загине в результаті збройного нападу на ВР, то хто прийде до влади. Вона ствердно відповідає, що це буде її сестра. Якщо ми всі беремо за точку відліку те, що вона притомна, психічно здорова людина, а я думаю, що це так і є, тоді правоохоронці, дійсно, повинні перевірити таку заяву. Тому що це, по суті, заява про співучасть”, – зазначила експерт.

За словами Маляр, її насторожив той факт, що під час російського арешту саме Віра намагалася довести всім, що Надії необхідно продовжувати голодування, і те ж саме вона продовжує робити зараз.

В той момент її сестра була, дійсно, одним із посередників. Вона передавала певну інформацію. Це родинний зв’язок, стосунки довіри. Але багато людей, які до цього долучились, помітили, що сестра чомусь всіх нас відмовляла від цього і говорила: нехай Надія все-таки голодує,– згадує експерт-кримінолог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Анна впевнена в тому, що між сестрами були домовленості і давно продумана стратегія, і Віра знала набагато більше ніж розповідала.

Мене не здивує, якщо виявиться, що вони співучасниці, – додала експерт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...