facebook

У центрі Харкова сталося зухвале вбивство

Громадянин Грузії влаштував стрілянину у комп’ютерному сервісі.

385596941

У центрі Харкова чоловік влаштував стрілянину в офісі, який спеціалізується на ремонті комп’ютерної техніки. Внаслідок стрілянини загинула одна людина. Інцидент стався в понеділок, 11 липня, близько 19.10, на вулиці Римарській, повідомляє прес-служба поліції Харківської області. Поліція встановила, що на момент стрілянини в офісі перебували дві людини. Ввечері зайшов невідомий чоловік і почав стріляти з невстановленої зброї.

Один із співробітників комп’ютерного сервісу, житель Луганської області 1988 р. н., був убитий, інший встиг сховатися в коморі і викликати поліцію. Після стрілянини потерпілий вибіг на вулицю і там помер. Причини конфлікту поки що невідомі. Правоохоронці встановили особу зловмисника. Це 37-річний громадянин Грузії, який тимчасово проживає в Києві.

На території Харківської області введено спеціальний план “Сирена”.

385596946

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прес-служба ГУ Нацполіції у Харківській області Підозрюваний у вбивстві. Поліція просить повідомити, якщо комусь відома ця людина або місце її знаходження. Інформацію можна повідомити за телефонами 70-59-300, 102 або іншим зручним способом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...