facebook

Сильні жінки. Хто вони?

Сильні жінки – ті, які через багато що пройшли в житті, але все ще не втратили надію. Вони рішучі, зрілі і з неймовірним запасом любові. Якщо тобі пощастило зустріти таку, приготуйся, бо вона буде робити наступне, незважаючи ні на що.

1. Вона прямолінійна
Скільки б ви не були разом, сильна жінка завжди буде прямолінійна з тобою. Вона не буде ходити навколо або говорити одне, чекаючи від тебе інше.

Ні, вона буде спілкуватися чесно і відкрито, ніяких натяків та ігор в «здогадайся сам». Вона знає, чого хоче, і не хоче витрачати свій час.

2. Вона вміє постояти за себе
Сильна жінка не боїться окреслити свої кордони і дотримуватися їх, навіть якщо це може викликати конфлікт. Насправді, вона готова до будь-якого конфлікту. Вона не дозволить тобі принижувати її, тиснути на неї.

У неї є свої стандарти, і вона переконається, щоб ти поводився з нею так, як вона заслуговує. Інакше не сумнівайся, що вона виставить тебе за двері.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

3. Вона вірна своїм почуттям
Сильна жінка залишається вірна собі, навіть коли вона в стосунках. Вона не приховує, що відчуває, вона не боїться, що її буде дуже багато, тому що знає, що вона справжня і цінує це.

Ось чому, коли ти з нею, ти не будеш переживати, що здасишся слабким, дурним або божевільним. Вона хоче, щоб і ти був справжнім і вірним собі, тому що саме так вона зможе побачити тебе, який ти є.

4. Вона може сама про себе подбати
Сильна жінка незалежна і самодостатня, найчастіше, тому що у неї немає вибору. Вона зрозуміла, що сама відповідальна за своє благополуччя і щастя, неважливо, є поруч з нею чоловік чи ні.

Вона прив’язана до тебе, але не чекатиме, що ти будеш її рятівником. Тому що їй ніхто не потрібен. Вона може і сама подбати про себе, своє життя, і вона була щаслива і до того, як зустріла тебе.

5. Вона буде говорити тобі те, що її не влаштовує
Сильна жінка не закриватиме очі на твою неналежну поведінку, просто тому що вона переживає, що ти кинеш її. З нею жарти погані.

Вона знає, чого варта і чого заслуговує, тому не потерпить поганого поводження. А ще вона піклується про тебе, тому якщо бачить, що ти робиш щось не так, то скаже це заради твого ж блага.

6. Вона вміє відповідати за свої вчинки
Так само як вона прямолінійна з тобою, вона визнає, коли сама винна. Вона не переводить стрілки, не звинувачує інших. Якщо вона неправа, вона визнає це. І вона буде готова вирішити проблему і працювати над стосунками навіть у найскладніші часи. Вона боєць.

7. Вона дає тобі простір, коли тобі потрібно
Будучи незалежною і самодостатньою особистістю, сильна жінка розуміє, коли тобі потрібно простір, і вона спокійно відпускає тебе, не переживаючи. Вона хоче, щоб ти був з нею не з примусу, а за власним рішенням і бажанням. А вона має, чим зайняти себе, щоб не хвилюватися про те, де ти.

8. Вона показує тобі свою любов
Бути в стосунках з сильною жінкою – це ніколи не сумніватися в тому, що між вами. Тому що вона сильна, вона продовжує вірити в любов і показувати свої почуття, навіть якщо їй багато раз розбивали серце. Ти побачиш всю глибину її любові.

9. Вона не боїться піти
Якщо вона розуміє, що стосунки стали токсичними, вона не боїться піти. Вона завжди намагається бачити краще в тобі і так просто не здасться, але якщо ти перестанеш старатися, вона піде без оглядки.

Спочатку їй буде важко, вона буде розбита, але потім вона регенерує свої сили і продовжить вірити, що одного разу знову знайде любов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...