facebook

Українцям продають зіпсовані продукти під виглядом європейських

Стало відомо, як європейські постачальники труять українців.


Останнім часом, з’являється все більше інформації про те, що жителі України труяться неякісними і зіпсованими продуктами. Експерти відзначають, багато в чому причина полягає в скасування обов’язкової сертифікації їжі і відкриття ринків для Європи. Після нововведень, в країну стало надходити багато фальсифікату та продукції, яку не можуть продати в ЄС.

“У кожному з польських сирів ми знаходили жири нетваринного походження. Зараз ми будемо перевіряти польські сири в усіх регіонах України. На моє переконання, коли ми відкрили кордони, і була скасована обов’язкова сертифікація продукції, до нас хлинув фальсифікат”, – підкреслив експерт.

За його словами, те, що не продається в Європі, везуть продавати в Україні. Тому, на полицях магазинів регулярно зустрічається прострочена продукція іноземного производсва.

Також, як повідомляє експерт, в столичних дитячих садках використовують заборонений спред. Вершкове масло, яке поставляється в дитячі садки, містить небезпечні добавки. Фальсифікат в дитячих садах стало можливим, тому що з 2014 року був скасований паспорт якості продуктів.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...