facebook

Марію Іванівну ненавиділи всі у селі, отpyїла невістку i маленького внучка та рідного сина зжила зі світу

У селі її не любили. Суха, висока, з прямою спиною стара, коли вона заходила в магазин всі, хто там був замовкали, а продавщиця тиснула губи. Марія Іванівна – так її звали.

Її сім’я жила в селі все життя. Вийшла і заміж за місцевого, народила сина. Звичайна сім’я – не гірше і не краще за інших. І все у них було тихо і мирно, поки Павло, син Марії – не одружився. Дівчина була гарна, мила, вони любили один одного. Тільки свекрусі невістка не сподобалося.

Так як жили всі разом, то скандали були весь час. Павло намагався втихомирити матір, заспокоював дружину – але нічого не виходило. Батько в ці склоки не ліз взагалі, тільки сидів на ганку поки дружина кричала на невістку в будинку і курив люльку.

Дружина Павла завагітніла, і він думав, що народження онука примирить матір з невісткою, але вийшло ще гірше. Тепер мати ридала і лаялася поперемінно кожен день. Намагалася переконати сина, що дитину невістка нагуляла, що тепер посадить його на шию і змусить годувати напувати та ростити.

Павло зітхав, він дуже втомився від істерик матері і сліз вагітної дружини. Він шкодував дружину, і зовсім не знав, як бути з матір’ю, яку втихомирити було неможливо. Пробував поговорити з батьком, але той сказав, що в бабські розборки лізти не буде. Мати дурить звичайно, і простіше не звертати на неї уваги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Через якийсь час дружина Павла народила сина, дивовижного хлопчика дуже схожого на свою бабусю. Але вона навіть не стала дивитися на внука, коли Павло привіз дружину з дитиною з пологового будинку. Сказала, що цей вuрoдок їй не потрібен.

Павла прорвало. Він кричав на матір, говорив, що вона псує йому життя, що він ненавидить її, він втомився так жити. І вони з дружиною йдуть. І матір може влаштовувати свої концерти хоч батькові, хоч курам в сараї – він так жити більше не може. І дружину з сином кидати не збирається.

Вони переїхали в сусіднє селище, там зняли будинок, почали обживатися. Павло пару раз приходив до матері, але почув чергові істерики і сльози, махнув рукою. Він зрозумів – зробити з неї нічого не можна, вона своєї думки не змінить.

Марія ж все не заспокоювалася, їй здавалося, що невістка налаштувала сина проти неї, що вона причина всіх бід, і син не розуміє цього, що не невістки і її дитини – він повернеться додому і стане все як раніше.

В один із днів вона зважилася. Вона знала, що Павло у від’їзді, по роботі його послали у відрядження, і прийшла до них додому. Прийшла миритися як вона сказала. Принесла тортик до чаю, дитині великий пакет соку, говорила, що все зрозуміла і усвідомила.

Приголубила онука, якому виповнилося вже півтора року. Невістка зраділа, вона нічого не мала проти свекрухи, і бачила, як переживав чоловік розрив з матір’ю.

Павло приїхав додому на наступний день. Він дуже хвилювався, що не міг додзвонитися до дружини, кілька годин, кинув все і зірвався додому.

Він знайшов дружину і сина в кімнаті.

Як приїхала швидка, поліція – він не пам’ятав. Все було як в тумані. Через два дні експертиза підтвердила отруєння. Слідчий розповів Павлу, що отруту знайшли в торті і залишках соку.

А ще слідчий сказав, що під підозрою мати Павла. Правда з’ясувалася дуже швидко. Матір Павла заарештували. Вона із задоволенням розповіла, як придумала отруїти ненависну жінку і її дитину. Слідчий не міг повірити, що ця 50-річна жінка осyдна і всьому причиною страшні ревнощі до сина і дика ненависть до невістки.

Павло був на суді. Його матір засудили до 12 років ув’язнення. Він спокійно вислухав вирок їй, і вийшов з залу суду.

Вранці батько знайшов його повішеним у старому сараї.

Марія вiдсиділа 9 років і вийшла за хорошу поведінку достроково. Чоловік не дочекався її – iнсyльт забрав його через півроку. А вона повернулася в своє село. Суха, з тьмяними очима і прямою спиною. Місцеві знають, що пoкiйний чоловік її похoвав сина разом з невісткою та онуком. Вона не ходить до них на мoгилу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...