facebook

Президент підписав указ про нове свято 4 липня

Президент Петро Порошенко указ про створення нового свята в країні.

Про це він заявив в ході церемонії вручення водної та пожежно-рятувальної техніки для ДСНС. Глава держави заснував свято для українських правоохоронців. «Сьогодні підписав указ про введення 4 липня нового професійного свята – Дня поліції України», – повідомив Порошенко.

Президент зазначив, що українці побачили перші найважливіші зміни в роботі правоохоронної системи. Але реформа поліції ще триває і її чекають подальші зміни.

«Ми бачимо, як Національна поліція Україна розвивається в європейську структуру, яка вже надає якісний європейський сервіс. Три роки тому ми прийняли непросте рішення почати глобальні зміни у правоохоронній системі. Ми змогли сказати остаточне прощай міліції радянського стилю і сформувати нову українську поліцію, яка буде мати і має головне – висока довіра українського народу», – повідомив Порошенко.

Раніше День Національної поліції України відзначався 4 серпня, але Порошенко вважає за краще вважати 4 липня новим святом, він бачить в цьому якийсь символізм.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Тут у мене йдеться, що перенесення з 4 серпня на 4 липня. Чи не перенос. А підстава точно так же, як ми заснували нову поліцію», – пояснив він.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...