facebook

Справжнє гетто, розповідь кримчанина

Інтернет-мережі з’явилися фото стану анексованого українського півострова Крим, який так звана «влада» продовжує руйнувати. Їх опублікував кримський громадський діяч і юрист.

«Так, відразу видно, що влада у нас свої обіцянки виконує! Сказали в 100 метровій зоні нічого будувати не будуть і не будують, а це так, глюки.

Рік тому, в Алушті почалося будівництво, вирубали цілий гай фісташок, рік по тому вже 7 поверхів спорудили бетонного монстра і готують заливати восьмий», – зазначив він. За словами Таліпова, зараз на півострові «ніхто ні за що не відповідає». «А так вже не смішно, ніхто ні за що не відповідає. Та зносити вже нічого, просто не дозволяйте будувати нового! Не Крим, а якесь бетонне гетто!», – підкреслив юрист. В якості підтвердження своїх слів, Таліпов привів знесене «владою» місцеве кафе. «Застав дурня богу молитися. Не зносити, не будувати не вміють. Так відрапортували спочатку року, знести кафе, і? У сезон його туристам покажемо? А поруч кафе законне? Тобто стіни були у них загальні, а незаконним виявилося тільки одне кафе».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...