facebook

В чому полягає щастя для кожного зі знаків Зодіаку

Овен: знай, хто ти
Без сильної мети або ідентичності в житті Овен не може бути щасливий. Керуюча планета Марс у Овна веде його до лідерства. Вони – бійці, заколотники, що змінюють правила.Їм потрібна причина, мета, їм потрібно зрозуміти, хто вони. Можете запитати себе «хто я?». Як тільки ви зосередитеся на тому, чого хочете, тримайте цей вогонь горить і ви отримаєте бажане.

Телець: сильна самооцінка
Телець розуміє, що цінує найбільше. Без сильної самооцінки Телець не може бути щасливий. Планета Венера, Богиня Любові є маніфестом для всіх цих речей, включаючи власні особисті фінанси.

Як тільки Телець може повідомити, що йому потрібно, він стане сильнішим і миттєво отримає те, що заслуговує.

Близнюки: вільне спілкування
Близнюки, які мовчать або обмежуються у вираженні себе, можуть бути незадоволені. Їм потрібна свобода висловити свої почуття і емоції за допомогою найкращого способу: слова. Слова – кращі друзі Близнюків. Меркурій – правляча планета: планета, яка керує розумом, думками і всіма формами комунікації.

Це робить Близнюків письменниками, поетами, музикантами і ораторами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Рак: будинок, де серце
Раки без безпечної і затишною раковини, де вони можуть бути самими собою, може бути не щасливий. Будинок, щоб називати себе; місце, де ваші емоції можуть вільно текти з оточуючими вас людьми (сім’я, чоловік або діти), які розуміють вас і дозволять вам бути просто «собою». Це основа Рака: Щасливий будинок. Створіть своє святилище.

Ви самий емоційний з усіх знаків, тому що вами керує Місяць, який контролює океанські припливи.

Лев: висловіть себе хоробро
Лев без гордості – це не Лев! У гордості є мета, вони дивляться на короля для керівництва. Аудиторія завжди повинна бути навколо цього знака, вони є центром уваги, яким керує Сонце. Сонце – це світло, яскраво світиться в наших серцях, як і більшість знаків, але особливо для Лева.

Діва: любити себе
Діва без гарної рутини, фізично і емоційно, може бути не щаслива. Це відбувається не тому, що їм не вистачає дисципліни або вони ледачі – зовсім навпаки. Це тому, що вони спочатку думають про інших. Це Дарувальники і Вчителі, вони – Мати Тереза і Ганді нашого світу. Віддаючи своє життя іншим, вони можуть ігнорувати те, що вони повинні робити для себе. Керовані Меркурієм, у них є організований розум і можливість «зробити» список у вашій голові з 100 речей.

Навчіться любити себе спочатку. Зосередьтеся на собі, а потім інші будуть стежити за вами і цінувати вас більше. Ваша сім’я зрозуміє, що вам потрібно тренуватися протягом 20 хвилин до початку сніданку, а посуд буде чекати, поки пил не втече.

Терези: баланс енергії
Нещасні стосунки рівні нещасливого життя для цих люблячих, яскравих особистостей. Це може бути бізнес або особисті стосунки. Терези без іншої людини в їх житті (близький друг, родич) можуть бути незадоволені. Керовані планетою Венера тут виділяються любов і шлюб.

Не приділяйте занадто багато уваги своєму партнеру в житті і не проводите занадто багато часу в ізоляції.

Скорпіон: візьміть до уваги свою пpистpaсть
Якщо Скорпіон не пpистpaсно ставиться до чого-небудь, зокрема, життя, він не буде щасливий. Знак, найбільш пов’язаний з ceкcом, таїнствами і міcтикою. Вони – творчі істоти, керовані не тільки Марсом, а й глибокою, крижаною планетою – Плутоном. Вони не бояться досліджувати глибини холодного океану, про які багато хто побоюється. Нудьга – Смepть Скорпіона.

Стрілець: продовжуйте вчитися
Стрілець, який не вивчає щось нове або не розкриває нові землі не буде щасливий. Ви – Філософи, Винахідники. Ви можете робити все, що вас цікавить, вам потрібно довіряти собі досить, щоб думати про велике. Ніколи не дозволяйте собі зупинятися. Юпітер – велика правляча планета, хоче подарувати тобі все, чого забажаєш.

Коли ви подорожуєте, ви розширюєте свої горизонти, кожне місце, яке ви відвідуєте, стане частиною вашої суті і навчить вас набагато більше.

Козеріг: думайте про фінал
Козеріг без великої мети не може бути щасливий. Козероги піднімається високо і стійко, коли вони досягають вершини. Козерогами керує Сатурн. Творець задається питанням: «Як вони це роблять?». Вони вірять в себе. Важка робота і наполегливість ніколи не зазнають невдачі.

Водолій: залишайтеся на зв’язку
Водолій в ізоляції не буде щасливий. Ви навіть можете створити нову технологію Facebook наступного покоління, але вам потрібні особисті зв’язки в цьому житті, поза Інтернетом. Громадська робота приходить на розум, а друзі або велика сім’я важлива для Водолія, навіть якщо вони, не показують цього.

Планета Уран змушує їх працювати понаднормово і бачать речі зовсім по-іншому, ніж більшість.

Риби: знайте, що ви знаєте
Риби, які не довіряють своїй інтуїції будуть нещасливі в житті. Ви провидці, і ви, ймовірно, знаєте такі слова, які я напишу. Нептун, ваша правляча планета, тримає вас природним чином.

Ваша інтуїція завжди буде вести вас. Чим активніше і тверезо ви переживаєте це життя з духовною практикою, тим щасливішим ви будете.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...