facebook

Гаряча доба на Донбасі

Упродовж минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ на Донбасі здійснили 57 обстрілів позицій українських захисників, в результаті чого українські захисники отримали поранення та травмування.

Про це йдеться у традиційному звіті прес-центру Штабу АТО. За словами військових, зокрема, на Донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП бойовики обстріляли українські укріплення в районі Павлополя.

Крім того, як переконують у Штабі, міномети калібру 82 міліметри окупанти застосували по захисниках Широкиного, а гранатомети різних типів і стрілецьку зброю – поблизу Авдіївки, Водяного, Гнутового, Пісків, Опитного, Новотроїцького, Лебединського та Піщевика. Також під вогонь з великокаліберних кулеметів потрапили оборонці Талаківки, Кам’янки, Мар’їнки та Верхньоторецького, а з БМП – Гнутового, Талаківки і Піщевика.

Стрілецьку зброю проросійські окупаційні війська застосували і по наших позиціях біля Широкиного, Шахти Бутівка та Павлополя, а протитанкову керовану ракету – в районі Новотроїцького.

Щодо Луганського напрямку, то тут з гранатометів та стрілецької зброї противник обстрілював наші укріплення поблизу Артемового, а з великокаліберних кулеметів – неподалік населеного пункту Луганське.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Унаслідок ворожого вогню два українські захисники отримали поранення. Ще один наш воїн отримав бойове травмування. Постраждалих військовослужбовців оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу”, – додається у повідомленні. Нагадаємо, уночі проти 30 березня набуло чинності рішення про припинення вогню на Донбасі на час великодніх свят.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...