facebook

“Вона сама кинула дитя у воду”: Неадекватна жінка намагалася втопити своє 9-місячне немовля

У Миколаєві неадекватна жінка намагалась позбутися свого 9-місячного малюка, викинувши дитину з мосту в річку, передає Корупція.Інфо

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

За словами правоохоронців, до них звернулись перехожі, які почули крики жінки. Потім стало відомо, що вона сама кинула дитя у воду.

Екіпаж патрульних прибув за лічені хвилини. Немовля не встигло потонути, врятував зимовий комбінезон, але течією його віднесло від місця падіння. Терміново поліцейські взялись до пошуків хлопчика. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Побачив дитину лейтенант поліції Андрій Білоус. Патрульний, не зволікаючи, покликав на допомогу громадян, які були на човновій станції. Вони швидко спустили човен на воду, допливли до дитинки, дістали із крижаної води та передали поліцейському, який кинувся у річку, аби швидше загорнути маленького у свою службову куртку. У цей час саме приїхали лікарі “швидкої”, – йдеться у повідомленні.

Малюка госпіталізували, зараз за його життя борються медики.

Матір затримали, правоохоронці з’ясували, що це не перший випадок, коли жителька Миколаєва намагалась позбутися дитини. Через сварку з чоловіком вона неодноразово погрожувала розправою, та був випадок, коли ледь не викинула з вінка багатоповерхівки.

Дана стаття “Замах на життя неповнолітнього” передбачає довічне ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...