facebook

“Бачить якісь істоти, говорить зі стіною”: Батько школяра-нелюда прокоментував вбивство сусідів

Валентин Земцов із Павлограда на Дніпропетровщині, який убив чоловіка, його 4-річного сина та поранив дружину, має проблеми із наркотиками. Також раніше ґвалтував однолітків, проте батько кожного разу його відкупляв, передає Корупція.Інфо

“П’ять років тому Земцов познущався над моїм 7-річним сином. Він був не один. Були й інші діти, які також стали жертвами сексуального насильства від школяра”, – каже Інна із Павлограда.

До коментарів місцевих жителів і сусідів приєдналася сестра Валентина, Марина. Поведінку хлопця вона пов’язує з наркоманією. Також головну проблему в справі, за її словами, представляє батько Валентина. Він покриває всі вчинки сина.

Адвокат підозрюваного стверджує, що дії Земцова були самозахистом. А от батько школяра каже, що в сина проблеми з головою.

“Помічав дивності в поведінці сина. Хлопець скаржився, що бачить якісь істоти або тіні, а одного разу бачив, як Валик говорить зі стіною. Про те, що сталося в ніч на 11 березня, син не пам’ятає, і навіть не в змозі повірити, що це справа його рук”, – розповів Геннадій Петрович.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На час слідства Валентин Земцов перебуватиме під вартою без права на заставу. Поранену ним жінку лікують в обласній клінічній лікарн ім. Мечникова.

Нагадаємо, 10 березня близько 23:30 до будинку на вул. Робітничій, 24 прийшов 18-річний Валентин ­Земцов. За кілька хвилин накинувся з ножем на чоловіка Семена Бондаренка, 30 років. Потім порізав жінку – Вікторію, вона на 33‑му тижні вагітності. Убив їхнього сина 4-річного Олександра. Валентин Земцов — учень 11-А класу міської школи №3. Його батько Геннадій Петрович володіє мережею станцій техобслуговування авто. Мачуха Любов Вікторівна до 2005 року працювала головою Павлоградського міськрайонного суду, зараз має адвокатську практику.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...