facebook

Чому жінки вживають алкоголь?

Лікарям вдалося встановити причину жіночого пияцтва. Благодійна організація Alcohol Concern провела опитування серед 1250 респондентів. Проаналізувавши отримані дані фахівці були в шоці: пияцтво серед жінок-матерів поширюється з шаленою швидкістю. За результатами опитування з’ясувалося, що стали батьками люди вживають в два рази більше спиртного в порівнянні з бездітними.

За словами психологів, головна причина цього – постійний стрес. «За статистикою, багато матерів випивають перший келих вина приблизно о 15:30, коли приводять свою дитину додому зі школи. У більшості випадків, розпивання алкоголю триває ввечері », – відзначили експерти. Дослідники також заявили, що жінка-мати, яка випиває чарочку, виправдовує себе тим, що таким чином вона розслабляється і заспокоюється. Вчені стверджують, що така позиція призводить до того, що дитина вважатиме нормою таку боротьбу зі стресом.

Фахівці провели ще одне опитування, яке показало, що кожна четверта мати вважає допустимим давати алкоголь маленькій дитині в виховних цілях. Такі жінки вважають, що малюк спробує спиртне, воно йому не сподобається, і в майбутньому він пити не буде.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...