facebook

“Тіло знайшли у сміттєвому баці з переломаними ногами”: Хлопець згвалтував мертву подругу і похвалився цим в Мережі

19-річний Брайан Роберто Варела з Снохомиш, США, зізнався, що йому було лінь тягти тіло 18-річної Елісса Меі Носеда в лікарню, тому він просто ліг спати, а на ранок виявив, що вона була мертва, передає Корупція.Інфо

Мати загиблої дівчини Джина Пірсон знала про Брайана і його спілкування з її донькою. Вони листувалися в Snapchat протягом декількох років, а нещодавно стали разом проводити час, пише BuzzFeed.

Тієї суботи Елісса пішла на тусовку разом з друзями, щоб відволіктися від недавнього розставання з хлопцем. Серед них був і Брайан. Молоді люди розговорилися, і хлопець покликав дівчину до себе додому. Наступного разу Джина побачила дочку у вівторок – мертвою, в сміттєвому баку, загорнутою в чорний мішок.

У крові дівчини були виявлені марихуана, кислота, кокаїн і таблетки парацетамолу. Її ноги були переламані. Під підозру відразу потрапив 19-річний юнак, якого поліція і раніше підозрювала в зберіганні наркотиків і зброї. Копи заарештували Брайана, і він одразу в усьому зізнався.

Того вечора він “відтягувався” разом з Елісс в своїй квартирі. Через годину дівчина стала скаржитися на нудоту. Тоді він дав їй таблетки парацетамолу, а потім кислоту, “щоб протверезіла”. Після прийому дівчина впала на підлогу без свідомості. Він поклав Елісс на ліжко і вирішив скористатися її безпорадністю. Брайн почав гвалтувати дівчину, але раптом помітив, що вона не дихає, а губи посиніли. Відморозок не придумав нічого кращого, як зробити фото оголеної дівчини на своєму ліжку і похвалитися цим перед друзями в соціальних мережах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Уражені учасники листування запропонували Брайану викликати поліцію. Але той послався на зайнятість і пішов на робочу зміну, залишивши тіло Елісса на ліжку. Повернувшись через кілька годин, він ще раз глянув на тіло дівчини і ліг спати поруч.

“Його забавив факт, що якась тьолка не пережила сексу з ним. Я запропонував йому доставити дівчину в лікарню, але Брайан сказав, що дуже втомився, і ліг спати”

Прокинувшись вранці, Брайан зрозумів, що Елісса мертва. Тоді він взяв у руку покійної, розблокував великим пальцем її телефон і написав від її імені в Snapchat, що вона втекла з дому. Потім він засунув бездиханне тіло Елісси в сміттєвий пакет, в процесі йому довелося зламати їй ноги. Труп дівчини він викинув в сміттєвий контейнер.

У вівторок він прочитав пост на сторінці в “Фейсбуці” матері Елісси, що вона вважається зниклою без вісті. Тоді хлопець поспішив позбутися від телефону, викинувши його в поле по дорозі в Лінвуд. Але сховатися від поліції Брайан не зміг.

Тепер Джина Пірсон живе спогадами про свою дочку, яка вражала знайомих нестримною енергією і бажанням жити.

“Елісса навіть захищала мене від шкільних хуліганів. Вона була жвавою і сильною дівчиною. Все, що я можу сказати, – це те, що вона була щедрою на допомогу і дуже любила життя”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...