facebook

“Переповнений автобус влетів у вантажівку”: Серед постраждалих у ДТП – Діти

Представники  екстрених служб повідомляють, що в аварії на Київському шосе в Москві, де зіткнулися рейсовий автобус і вантажівка, постраждало 8 осіб, у тому числі 5 дітей.

Відомо, що автобус слідував за маршрутом № 420. ДТП сталося 24 км Київського шосе в Москві в районі Картмазово.

Одна з постраждалих була евакуйована з місця НП санітарним вертольотом Московського авіаційного центру. Її стан оцінюється як важкий.

Рух транспорту в районі ДТП обмежена в даний час по двох смугах з чотирьох.

Нагадаємо, раніше у Чехії правоохоронці затримали двох українців, які влаштували бійку в автобусі з жителем Праги. Це підтвердила нещодавно прес-секретар поліції міста Андреа Зоулова. За попередніми даними, чоловіка жорстоко побили 51-річного пасажира. Причиною став словесний конфлікт, після якого чех нібито дістав зброю і вистрілив у нападника. У відповідь, поранений і його приятель накинулися на громадянина Чехії, побили його, а пістолет забрали. Підозрювані з місця інциденту спробували сховатися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

“Поліція Праги дякує громадськість за допомогу та співпрацю. Завдяки відомостям від спостережливих громадян криміналісти разом зі спецназом затримали підозрюваних іноземців. Затримання було проведено минулої ночі. Поліція вживає стандартні кроки в рамках порушення кримінальної справи. Подальша інформація буде оприлюднена пізніше”, – підкреслила Зоулова.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...