facebook

“Бігає без одягу та купається у Дніпрі…”: Спокуслива 32-річна українка підірвала Мережу своїми пікантними фото (18+)

32-річна Інна Володимирська щонеділі купається в Дніпрі після бігу по засніженим берегам річки.

Робить вона це взимку і без одягу. Температура однієї з найхолодніших річок в Європі регулярно падає до -9 градусів, але українку це анітрохи не бентежить.

Чеський фотограф Девід Тенсінскій зробив фотосесію з Інною, їх розмістив Dailymail. Він почув про її «божевільний» обряд від місцевих жителів, які бачили, як вона занурюється в холодну воду.

Шукачка гострих відчуттів стверджує, що проводить химерний ритуал протягом дев’яти років, тому що вважає, що холод допомагає залишатися молодою і здоровою. Чоловік повністю підтримує її і часто плаває разом з нею. Інна розповіла, чим корисне купання в холодній воді і що потрібно робити, щоб уникнути переохолодження.

«Кожного тижня я бігаю по снігу, а потім поринаю в воду. Занурення в холодну воду розганяє кров, вона активно циркулює по організму, що допомагає спалювати жир і підтримувати м’язовий тонус. Ще це зменшує біль в м’язах і суглобах і омолоджує шкіру завдяки посиленому притоку кисню. Моржі виглядають значно молодшими за свій вік через те, що проводять багато часу в холодній воді. Якщо постаратися, кожна людина може домогтися того ж результату. Я обережна, стежу, щоб не пересидіти в холодній воді, а коли виходжу з неї, відразу ж обтираюся рушником і гріюся в теплій машині», – розповідає Інна Володимирська.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...