facebook

“Мати виклала фото сина в домовині, аби ті хто…”: Смерть 12-річного хлопчика сколихнула Мережу

Після публікації фото зневірена мати сподівається, що підлітки-хулігани переглянуть свою поведінку і перестануть знущатися над іншими дітьми.

Мати загиблого 12-річного Енді Шеріл Хадсон виклала у “Фейсбуці” фото, на якому зображений мертвий хлопчик в труні. Багатьом здалася б дивною така дія матері, але убита горем Шеріл Хадсон пояснила, чому знайшла в собі сили зробити фото і викласти його в соцмережі.

Справа в тому, що 12-річний Енді покінчив життя самогубством через хуліганів, які постійно його тероризували в школі. Батьки хлопчика повідомили про ситуацію, що склалася вчителям, але, за словами Шеріл, за цілий рік цькування з боку однокласників ніяких заходів не було прийнято.

Енді не витримав постійних знущань і вирішив покінчити життя самогубством. Шеріл зробила його останнє фото під час прощання і виклала знімок в Мережу, щоб це побачили ті, хто зацькував хлопчика.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я сподіваюся, що після цього не тільки кривдники мого сина, але і всі, хто робить те ж саме, задумаються і переглянуть своє життя, припинять насильство над іншими”

Смерть дитини стала для Шеріл жахливою трагедією, але жінка має намір тепер боротися з насильством серед дітей та підлітків. Вона сподівається, що смерть Енді послужить хорошим прикладом для всіх.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...