facebook

У мережу потрапили унікальні кадри з новим iPhone SE: відео

Аналог iPhone SE другого покоління, який отримав безрамковий екран і підтримку функції Face ID, засвітився на відео. Зовні пристрій повторює стилістику iPhone X. Витік з’явилася в соцмережі Weibo.

Подивіться першими на ці унікальні кадри:

Новий iPhone SE має більш загострені грані і не схожий на попередника з-за зміни різниці у співвідношенні площі передньої панелі дисплея. Модель оснащена OLED-екраном, системою розблокування за подвійним дотику, здвоєною камерою.

На відео показано, як інсайдер розблокує смартфон через простий дотик. Відповідно, іншого захисту в смартфоні не передбачено. Експерти не впевнені, що в ролику показаний саме iPhone SE, так як компанія Apple не планувала вносити в його роботу суттєві коригування. Можливо, у витоку мова йде про ювілейному девайсі в кастомном корпусі.

Раніше портал “Знай.uа” повідомив, що керівник компанії Xiaomi Лей Цзюнь в ході інтерв’ю назвав iPhone X кращим смартфоном у світі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також він підкреслив, що як би сильно його корпорація не намагалася випускати відмінні смартфони за доступною ціною, будь-який новий iPhone завжди виявляється кращим. Телефони Apple він вважає найкращими у світі, оскільки вони є революційними у всіх сенсах цього слова.

При цьому він ясно дав зрозуміти, що вся ця проблема з недостатньо гарним для користувача досвідом стосується не тільки Xiaomi, але й інших виробників, в тому числі Oppo, Huawei і навіть Samsung, яка вважає себе єдиним реальним конкурентом Apple, пише AKKET.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...