facebook

“Серед купи брухту…”: Бездиханне немовля знайшли робітники

Моторошна подія на металобазі у Києві поставила на вуха все місто. За попередньою інформацією на металобазу привезли сміття. Коли робітники почали його розбирати, знайшли тіло дитини.

Інцидент стався на вулиці Бакуніна,3, – пише “Київ Оперативний” на сторінці в Facebook.

Працівники металобази виявили бездиханне тіло немовляти в одному з металевих контейнерів. На місце виїхали поліція та слідчо-оперативна група, які вже і будуть з‘ясувати обставини смерті дитини.

Наразі, на місці працюють поліцейські. Усі подробиці інциденту з’ясовують.

Нагадаємо, моторошна трагедія сколихнула ще одне українське місто. уночі в під’їзд одного з будинків Лебедина Сумської області підкинули грудну дитину. Двомісячну дитину знайшли мешканці будинку та одразу ж зателефонували до поліції. Зараз хлопчик знаходиться у лікарні. Зі слів медиків, дитина була в дуже занедбаному та критичному стані. Матері загрожує позбавлення батьківських прав та кримінальна відповідальність, її розшукують правоохоронці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А на Запоріжжі 7-річна дівчинка стала жертвою свої батьків-збоченців. Батько ґвалтував свою доньку, у той час, як мати все знала та нічого не робила. Чоловік жорстоко знущався над дитиною близько півроку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...