facebook

“Зовсім страх втратив! Думає, що йому все дозволено”: Українці закликали ГПУ покарати нардепа Левченка за напад

У соціальних мережах розгорівся скандал щодо нардепа Юрія Левченка.

Після того, як дев’ятого березня нардеп хотів кинути “коктейль Молотова” в робочих, які проводили знесення гаражів в Києві, в інтеренті розгорівся справжній скандал. Багато блогерів і експертів заявили про те, що ГПУ просто зобов’язана залучити Левченко до кримінальної відповідальності за свої дії.

Нагадаємо, що на місці події розгорівся скандал, який переріс в бійку. Самого депутата доставили в лікарню з ударами, після того як правоохоронні органи припинили бійку. Українці зажадали не тільки судового розгляду, а й зняття з депутатів недоторканності.

“Ви вимагаєте від простих смертних неухильного дотримання закону. Від медиків, підприємців, власників Єврокар, активістів-антикорупціонерів і т.д. Від усіх! Але при цьому абсолютно впевнені, що депутатський статус дає вам право стати вище закону і кидати «коктейлі Молотова» в людей, що виконують свої трудові обов’язки. Як недавно депутат Левченко. Звичайно, ви ж знаєте, що вам за це нічого не буде. Знайдіть в собі сили і скасуйте депутатську недоторканність! ” – написав політолог Олег Постернак. на своїй сторінці в Facebook.

«Чиста Європа! Так, там скрізь так. Будь-який депутат європейського парламенту може взяти «коктейль Молотова» і жбурнути в людей, що виконують свої посадові обов’язки. А якщо серйозно, то екстремізм на вулицях українських міст реально дістав. Безкарність породжує вседозволеність! Доведено ВО «Свобода» в цілому і нардепом Левченко зокрема! Юрій Левченко повинен бути притягнутий до кримінальної відповідальності за вчинене діяння! »- додав блогер Андрій Кононенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...