facebook

У Зайцевої трапилася “амнезія”

Вчора у Київському районному суді Харкова розпочався черговий процес над фігурантами справи про смертельне ДТП на вулиці Сумській.

Олена Зайцева і Геннадій Дронов вперше озвучать свої версії трагедії.

Першою почали допитувати підозрювану у харківській трагедії, в результаті якої загинули шестеро пішоходів, Олену Зайцеву.

Підозрювана заявила, що повністю визнає свою провину, вона визнала всі цивільні позови і додала, що в обвинувальному акті все відповідає дійсності.

Крім того, Зайцева зазначила, що після зіткнення вона вже не управляла автомобілем. За словами
обвинуваченої, вона не все пам’ятає про трагедію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона розповіла, що в першій половині дня зустрілася з подругою Мариною Ковальовою. “Після зустрічі ми пообідали. Поїздили, я потім не пам’ятаю, що робили. Поїли в” Чилі “. Потім поїхали додому до Марини. Коли ми поверталися з її будинку, трапилася аварія”, – розповіла Зайцева.

Відповідаючи на питання прокурора, обвинувачена розповіла, що наркотики ніколи в своєму житті не вживала. Стверджує, що за день до аварії, 17 жовтня, ввечері у неї розболілася голова, і вона прийняла таблетку пенталгіну.

Зайцева так описала події того вечора:

“Під’їжджаючи до перехрестя мені почав блимати зелений, а потім він переключився на жовтий. Я зрозуміла, що не зможу загальмувати і вирішила продовжити рух. Коли я перетинала перехрестя, побачила зліва автомобіль Volkswagen. Я затиснула звуковий сигнал і не відпускала його до зіткнення з Volkswagen, який набирав швидкість. У момент удару я вдарила по гальмах і повернула вправо. Я зробила все, щоб запобігти зіткненню. У момент удару я перелетіла на пасажирське сидіння, і автомобілем вже не управляла”.

“Люди перевернули автомобіль, потім намагалися дістати нас. Намагалися розбити вікно. Нас витягли, коли вирвали пасажирські двері автомобіля Lexus. Коли я вийшла з авто, я підбігла до поліцейського і віддала йому свої права”, – розповідає дівчина.

Також Олена зазначила, що за площею Конституції рухалася зі швидкістю 80 км на годину, а швидкість водія Volkswagen не знає.

На уточнення представника потерпілих Марцонь, вона повідомила, що два роки тому отримала права, 6 разів притягалася до адміністративної відповідальності, чотири з них за парковку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...