facebook

“В Кремлі сказали – треба, у керівництві “Інтера” відповіли – “єсть””: Відомий український ведучий Євген Кисельов зробив скандальну заяву

Популярний російський і український телеведучий зізнався, чому ще в 2016 році його звільнили з телеканалу “Інтер”, передає Корупція.Інфо

Євген Кисельов, який з 2009 по 2016 рік працював ведучим політичних ток-шоу на телеканалі “Інтер” дав інтерв’ю популярному українському телеканалу, в якому розповів правду про своє звільнення. Українцям чоловік запам’ятався по передачах “Велика політика з Євгеном Кисельовим”, а потім “Чорне дзеркало”. Але в 2016 році несподівано з’явилася інформація про те, що чоловік іде з телеканалу.

Від власників “Інтера” зажадали з Москви, зажадав особисто Володимир Володимирович Путін. Чому він це зробив – це в нього треба питати. Я на цю тему говорив з Льовочкіним, з Юрієм Бойком, який формально не є власником “Інтера”, але, як ми всі прекрасно розуміємо, близький. Словом в Кремлі сказали – треба, в керівництві “Інтера” відповіли – “є”. І туди зайшли інформаційні бандити, не побоюся цього слова, що працюють на Безлюдну… Те, як «Інтер» тоді зіпсував собі репутацію, – це не на нашій совісті”, – сказав Кисельов.

Зараз Кисельов планує вести нове ток-шоу в Білорусії під назвою “Територія правди”. Шоу виходитиме російською мовою і зачіпатиме важливі політичні проблеми всіх країн СНД.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...