facebook

Взяв кредит у банку, щоб організувати вбивство власної дружини, а все через…

За версією слідства, мотивом стала особиста неприязнь і бажання отримати одноосібну опіку над дочкою.

22-річний житель Санкт-Петербурга, який взяв кредит в банку, щоб організувати вбивство власної дружини, засуджений до п’яти років в колонії строгого режиму. Про це розповіли в прес-службі СУ СК РФ Ленінградської області.

Як випливає з матеріалів кримінальної справи, чоловік почав шукати кілера влітку 2017 року і звернувся за допомогою до знайомого, який і повідомив про підготовку замаху поліцейським.

– Замовник неодноразово зустрічався з “кілером”, в ролі якого виступав співробітник поліції, в ході бесід з яким запропонував спосіб скоєння вбивства, в якості знаряддя злочину надав “на вибір” два ножа, – йдеться в повідомленні відомства.

Як доказ виконання злочину чоловік зажадав від “кілера” особисті речі вбитої дружини. При цьому на оплату послуги у чоловіка грошей не виявилося і він взяв кредит в банку. За версією слідства, мотивом вбивства стала особиста неприязнь, а також бажання отримати одноосібну опіку над дочкою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Суд призначив чоловікові покарання у вигляді позбавлення волі на п’ять років з відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму, з обмеженням волі на 2 роки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...