facebook

Прикрутити ще більше: Українців розлютила нова заява Гройсмана про газ

Прем’єр Володимир Гройсман здивував і розлютив українців новою заявою, передає Корупція.Інфо

На своїх сторінках в соціальних мережах “Фейсбук” та “Твіттер” політик оприлюднив інформацію про нову “перемогу” держави. Виявилось, що з 2014 по 2017 рік Україна почала споживати газу менше на 6 млрд кубів. За його словами українці мають продовжувати скорочувати споживання блакитного палива. До 2022 року голова уряду хоче зменшити споживання вдвічі.

“Скільки Україна споживала газу (населення, теплокомуненерго, бюджетних установ): 2014 рік – 24 млрд кубів 2017 – 18 млрд кубів. Зменшили споживання газу на 6 млрд кубів за 3 роки. Прогноз на 2022 – 13 млрд кубів”, – повідомив прем’єр.

Українців така заява обурила. Виникло головне питання, чому українці мають платити шалені гроші за опалення, з яким навіть зараз є проблеми. Люди бояться, що, якщо знизиться кількість споживання, дитячі садки, школи, ВН та й будинки взимку взагалі не будуть опалюватись.

“Це не “енергоефективність”, а спад виробництва промислового, яке менше споживає газу + перехід на вугілля і мазут, що погано для екології”, “А ти вбий залишки промисловості, дивись і до 10 дотягнеш. А якщо “реформами” видавити з країни ще ляма 4 народу, то і до 6-ти недалеко”, “Ти чому хвалишся? Що люди не можуть дозволити оплатити комунальні рахунки? І сидять у холоді? Твоя ряха офшорна вже в екрани ТБ не поміщається”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

#Енергоефективність просто мовою цифрСкільки Україна споживала газу (населення, теплокомуненерго, бюджетні…

Posted by Volodymyr Groysman on Sonntag, 11. März 2018

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...