facebook

Коротко і ясно: все, що українці повинні знати про Путіна

У новому пропагандистському фільмі “Миропорядок-2018” президент Росії Володимир Путін зробив низку гучних заяв. Зокрема, глава Кремля дуже багато говорив про нову ядерну загрозу і про те, що українські військові, які гинуть на Донбасі – “наши люди”.

Російський фанатист і блогер Слава Рабінович, коментуючи цей спіч “Апострофу”, наголосив на тому, що українці повинні знати про Путіна лише одну річ, – він злочинець. Тому немає необхідності постійно обговорювати його слова та розкладати промови “царя” на цитати.

Рабінович говорить, що немає сенсу обговорювати президента, правління якого є незаконним та нелегітимним.

“Зробіть заклик до українських читачів, української громадськості, українських журналістів – припинити обговорювати Путіна, тому що він є нелегітимним, незаконним президентом, псевдо-президентом, самозванцем, військовим і міжнародним терористом. І з ним треба розмовляти саме як з таким.” – пише журналіст.

Чоловік виказує своє невдоволення стосовно окупаційних військ Росії, що знаходяться на терирорії України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Не можу зрозуміти, чому Донбас взагалі знаходиться під контролем Кремля в 2018 році. Я розумію, що важко Крим повернути назад. Але чому за 4 роки після вторгнення Україна не тільки не боролася за Крим, а й має на своїй території окупаційні російські війська, я цього зрозуміти не можу.” – резюмує Рабінович.

Журналіст зазначив, що в Україні має бути жорстка позиція щодо Путіна, а не постійний піар псевдо-президента.

“Ви повинні зі зброєю в руках відновити територіальну цілісність вашої країни і припинити інтерпретувати слова цього злочинця. Президент США і американський народ хіба довго дискутували з приводу того, що говорив Усама бен Ладен? Бен Ладена вже давно рибам згодували у світовому океані. В України повинна бути жорстка позиція по відношенню до РФ, з одного боку, а, з іншого боку, потрібно припинити піарити цього злочинця” – підсумував активіст.

Як повідомляв раніше портал “Знай.ua”, про високу ймовірність російського втручання в українські вибори, які відбудуться вже у 2019 році, заявив президент Петро Порошенко. В коментарі британському виданню Financial Times підкреслив, що вважає небезпечним такий ризик, аби не зірвався процес голосування:

“Ми маємо абсолютно широкий спектр небезпек з Росії, починаючи з того, що ми зупинили понад 400 терористичних атак тренувального табору в Російській Федерації. Всі повинні розуміти, що це не заморожений конфлікт. Це справжня гаряча війна. На нас нападають кожен день. Вони використовують снайперів і прагнуть вбити наших солдатів. Це абсолютно божевільна поведінка”, – додав глава держави.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...