facebook

“Нирки відмовили, але вона не перестає…”: Волонтерка Олена Шевцова, приголомшила українців

Не дивлячись на серйозні проблеми зі здоров’ям, волонтерка Олена Швецова продовжувала їздити в зону АТО і допомагати українським бійцям.

Про це повідомив її син Денис Поліванчук.

«Бувало, що її не було днями або цілий тиждень. Звичайно, я нудьгував за нею, але я знав, що це її робота, вона не може без цього », – зазначив він.

Слід уточнити, що дев’ять років тому в Олени відмовили нирки і їй був постійно необхідний гемодіаліз. Саме з цією метою Денис звернувся за допомогою до президента.

«Я написав, що я єдиний чоловік у сім’ї, що ніхто не може допомогти моїй мамі і я сам поки не можу цього зробити, тому що я неповнолітній. Я хотів віддати їй свою нирку, але мені сказали, що поки не зможу цього зробити, оскільки мені немає 18», – зазначив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слід уточнити, що Олена виконує свою роботу на громадських засадах. При цьому за чотири роки війни її професійне життя пішла на другий план. Зараз її квартира заставлена ​​військовими нагородами, медалями та шевронами.

«Повітряні сили прислали мені нагороду. Я просто, чесно кажучи, сама шокована. Повітряні сили! Ні, ну ми допомагали одному невеликому підрозділу », – уточнила жінка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...