facebook

Coca-Cola створить газовану воду для дорослих

Компанія вирішила випустити унікальний напій.

Всесвітньо відома компанія Coca-Cola планує випустити перший алкогольний напій. Варто зазначити, що раніше компанія жодного разу за 125 років роботи не робила подібних експериментів.

Корпорація розробляє низкоалкогольный “чжухай”, популярний в Японії. Він містить від 3 до 8 відсотків алкоголю і продається в банках. Зазвичай у “чжухай” смаки йогурту або трав. З 2013 року частка напою на японському ринку збільшиться на 5-25% щорічно, у лінійці представлені “сотні” смаків і видів напою. Зараз його випускають інші великі японські компанії, які в тому числі пропонують йогуртові смаки.

Раніше глава компанії Джордж Гардуньо (Jorge Garduño) розповідав, що до 2018 року компанія планує випустити новий продукт — “напій в банку, який містить алкоголь”. Гардуньо стверджував, що напій зазвичай робиться спиртного напою сьотю, питної води і смакових добавок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Coca-Cola завжди виробляла безалкогольні напої, і це стане для нас експериментом” – про це заявив глава компанії, Джордж Гардуньо.

В останні роки компанія зіткнулася зі скороченням продажу газованої води: більшість споживачів намагаються вживати менше напоїв, що містять цукор. З-за цього корпорація розробляє продукти начебто води і чаю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...