facebook

Немов у фільмі жахів: Няня вбила двох дітей і чекала на матір, щоб побачити її реакцію

55-річна жінка заздрила своїй роботодавиці і вирішила таким чином їй помститися.

Коли няня не привела Марині Крим її двох дітей, то жінка відчула щось недобре і тому повернулася додому зі своєю молодшою дитиною. Приїхавши, вона відразу почала перевіряти всі кімнати, думаючи, що відбувається, нагадує фільм жахів.

Побачивши ванну кімнату, залиту кров’ю, Марина вибігла з квартири з жахливим криком. “Це був крик, про існування якого ви навіть не здогадуєтесь”, – розповідає жінка. Двоє мертвих дітей лежали у ванній, а няня тим часом намагалася вбити себе.

Шестирічна Люсія намагалася відбитися від Йоселін Ортеги, але та завдала їй 20-30 ножових поранень. На тілі дворічного Лео було п’ять ударів. Сама няня чекала приїзду Марини, щоб перед тим, як вбити себе, побачити її реакцію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я просто хотіла прокинутися з цього кошмару, який, як я прекрасно розуміла, що не був сном. Це була реальність”.

Няня працювала в родині Марини протягом двох років, але жінка заздрила своєму роботодавцу через те, що та була матір’ю, якою вона ніколи не могла стати. Йоселін недавно перевезла свого 17-річного сина з Домініканської Республіки і записала його в приватну школу, однак грошей на навчання не вистачало. Але коли Марина запропонувала їй підшукати підробіток, няня була в люті.

Друзі Марини були готові найняти її в якості помічниці по будинку, але Йоселін лише ще сильніше розлютилася. На наступний день, коли мати повернулася в свою розкішну квартиру в Нью-Йорку, вона виявила трупи своїх дітей. 55-річна няня вважає себе невинною через божевілля.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...