facebook

“Тіло порізав на куски, а голову залишив собі”: Хлопець жорстоко вбив молоду красуню

В Японії затримали українця, якого підозрюють у жорстокому вбивстві, передає Корупція.Інфо

26-річний Байрактар ​​Євген прибув до Японії з США, де проживав в штаті Нью-Йорк. Українця підозрюють у вбивстві 27-річної мешканки Осаки Саки Кондо, з якою він познайомився на сайті знайомств.

Поліція повідомляє, що останній раз живий дівчину бачили, коли вона разом з хлопцем входила в орендовану ним квартиру.

Через два дні, як зафіксували камери відеоспостереження, з апартаментів вийшов Байрактар, який ніс в руках кілька сумок. Він розчленував тіло японки, розкидавши його частини в лісопосадках (було знайдено торс і дві руки), але залишивши собі голову жертви.

Його заарештували 22 лютого – після того як дівчину оголосили в розшук. Поліцейські зупинили його, коли він намагався переїхати з однієї квартири на іншу. У його валізі знайшли відрізану голову дівчини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Байрактар ​​народився в Одесі в 1991 році. У віці дев’яти років він разом зі матір’ю Регіною переїхав в США – після того, як жінка познайомилася на сайті знайомств з американцем, який старше неї на 12 років і за якого вона вийшла заміж. Колишній вітчим затриманого Бенні Дейсі стверджує, що Євген був дуже близький з матір’ю, ріс «маминим синочком» і був досить сором’язливим. Після того, як Бенні оплатив Регіні курси навчання на медсестру, вона його кинула. Сам хлопець 11 місяців служив у ВПС США.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...